Минко Ангелов: Приоритетът ни е провеждане на честни, прозрачни и професионални избори

    Новият стар областен управител на Хасково инж. Минко Ангелов встъпи в длъжност тази сутрин. Около 10 часа той влезе в кабинета си, където беше посрещнат от досегашния титуляр Катя Панева.

    Тя му предаде в резюме работата, която е започната и предстои да бъде довършена.

    „За мен е чест и отговорност за четвърти път да поема поста областен управител на област Хасково в служебния кабинет на президента Радев“, заяви от своя страна инж. Ангелов. Той изказа благодарност към държавния глава за гласуваното му доверие.

    „Тъй като предстоят избори, нашият основен приоритет и задача е да организираме и проведем честни, прозрачни и професионални избори“, заяви инж. Ангелов.

    „Изключително важно е да върнем доверието в държавните институции и изборния процес. Хората трябва да разберат, че от техния глас зависи бъдещето на техните деца, внуци и бъдещето на България“, каза още новият областен управител. Допълни обаче, че ще бъдат безкомпромисни към порочните практики за контролиран и купен вот в изборния процес.

    Той благодари на Катя Панева за свършената работа и допълни, че ще надграждат това, което е постигнато. Индиректно заяви, че предложението му за заместник-областен управител ще е Мартин Узунов. Назначението му обаче трябва да стане със заповед на министър-председателя на България.

    На въпрос дали да се очаква пак списък с имена на хора за смяна на ръководни длъжности, какъвто излезе при предходното му назначение, инж. Ангелов само заяви, че първият не е бил подписан от него.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      И
      И
      29 -13
      13:16, 5 авг 2022
      Какво ,честни ли ,ако бяха честни изборите нямаше да си ти и на власт герб .
    • 2
      Ev
      evn
      7 -1
      10:28, 6 авг 2022
      а тока в къщи пак ли ние (населението) ще ти го плащаме
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини