Европейските музикални награди на MTV за 2009 г. на живо от новия „O2 World Arena”

Европейските музикални награди на MTV за 2009 г. се завръщат на мястото, където започва всичко... Берлин! Очаквайте ни на живо от новия „O2 World Arena” - един от най-модерните мултифункционални стадиони, с нашите винаги очаквани и винаги разбиващи живи изпълнения, които ви карат да искате още и още. Тази година с шоуто не само ще наградим най-добрите на музикалната сцена, които вие сте избрали, но и ще станем част от честването на 20-та годишнина от падането на берлинската стена. Единственият въпрос е... ще можете ли да чакате до 5 ноември?!

Европейските музикални награди на MTV за 2009 г. са сред най-престижните музикални събития в света. Церемонията по награждаването ще бъде излъчена в над 40 страни в Европа, Средния Изток и Африка и ще достигне до 212 милиона домакинства. През 2008 г. наградите на MTV генерираха над 4 милиона уникални посещения на уебсайта ema.mtv.tv и привлякоха над 100 милиона онлайн гласове.

Европейските музикални награди на MTV за 2009 г. ще бъдат раздадени на 5 ноември от 22:00 на живо от Берлин, Германия.

За последните новости, свързани със събитието посетете акаунта на MTV European в twitter: www.twitter.com/mtveuro

Кейти Пери ще бъде водеща на Европейските музикални награди на MTV за 2009 г.

Мултиплатинената световна звезда Кейти Пери ще бъде водеща на наградите на MTV и през 2009 г. Тя е единственият изпълнител, получил втора покана да води две поредни церемонии в 15-годишната история на музикалните награди. Кейти ще ни завладее с невероятната си енергия и ентусиазъм на живо от сцената на „O2 World” в Берлин на 5 ноември, четвъртък, от 22:00.

След скорошния си успешен дебют от наградите на MTV за 2008 г., в който не само се появи на сцената, яхнала огромен червен гланц за устни, и отнесе наградата в категория „Най-добър нов изпълнител”, но и се изстреля в небесата сред истинските световни музикални звезди, Кейти обещава още по-завладяващо и бляскаво завръщане на предстоящите награди.

Тази година Кейти ще се конкурира с Бийонсе, Лейди ГаГа, Шакира и Леона Луис в категорията „Най-добър видеоклип” със страхотното си парче „Waking Up in Vegas”.

Британската соул певица/композиторка Джос Стоун не само ще връчи една от наградите, но и ще направи дебют като водеща на червения килим. Джос ще интервюира звездите, които пристигат за грандиозното събитие и вие можете да гледате това ексклузивно шоу на 5 ноември от 21:00 до 22:00.

Не сме свършили още! Списъкът ни със знаменитости, които ще връчват награди включва актрисата и модел от корицата на „Sports Illustrated” – Бар Рафаели, суперзвездата на Световната федерация по кеч – Батиста, бившият номер едно в света и носител на олимпийското злато тенисист – Борис Бекер, звездата от реалити шоуто „The Hills and Bromance” на MTV – Броуди Дженър, и американските поп икони с номинация за „Най-добра група” – Джонас Брадърс.

Надяваме се „O2 World” да издържи цялата тази звездна сила.

Джей-Зи и Роби Уилямс – на сцената на Европейските музикални награди тази година

Двама от най-преуспяващите артисти в света бяха добавени в списъка ни от изпълнители – титанът на рапа Джей-Зи и маестрото на поп музиката Роби Уилямс ще озарят сцената с изпълненията си на тазгодишните музикални награди на MTV. Двамата гиганти в музикалната индустрия са номинирани за „Най-добър изпълнител”, а Джей-Зи е номиниран и в категория „Най-добър ърбан изпълнител”.

На сцената на музикалните награди към Кейти Пери с изпълненията си ще се присъединят и Грийн Дей, Леона Луис и Токио Хотел.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини