Шофьор с 3,09 промила алкохол и амфетамин криволичи по улиците на Свиленград

Надрусан и пиян шофьор от Свиленград е задържан с полицейска мярка и срещу него е започнало бързо производство в управлението в Свиленград. Колата на 42-годишния мъж се набила на очи на полицаите по улица „Цар Симеон Велики“ в пограничния град, защото криволичила по пътя, а на всичкото отгоре остъргала странично насрещно движещ се друг автомобил. Автомобилът продължил движението си и на улица „В.Левски“, където е спрян от служителите.

Проверката с дрегер показала наличие на 3,09 промила алкохол. Шофьорът е тестване и за наркотици, като пробата е отчела употреба на амфетамин.

От полицията съобщават за още двама водачи, употребили алкохол, които са били в ареста на хасковското управление. Първият, който е на 45г. от с.Минерални бани, е шофирал вчера в родното си село „Фолксваген“ след употреба на 1,38 промила.

Рано тази сутрин в Хасково е задържан 53-годишен от Шумен с леката си кола „Мерцедес“. Проверката с техническо средство показала 1,49 промила в издишания въздух. И по двата случая са отпочнати бързи производства.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини