Джейсън Момоа се разсъблече на живо в студиото

Джейсън Момоа се разхвърли по Мало на живо в студиото при Джими Кемъл. Джейсън свали всичко освен традиционното мъжко хавайско облекло, провокиран от водещия с една снимка, на която той лови риба с традиционни хавайски риболовни принадлежности. Не можем да очакваме да го видим в този вид в супермаркета, но иначе хавайското Мало било много удобно и си го носел ежедневно. След като го показва от всички страни, звездата все пак си нахлузва сатенения панталон и останалите дрехи. Втрочем в студиото той е облечен в костюма на най-новия си пресонаж - Флип, пижама и розов плюшен шинел с еполети.

Джейсън Момоа говори за най-новата си татуировка, разказва за новия си филм Slumberland, който е първата му комедия и първият път, когато работи с дете актьор. Той казва, че Марлоу Баркли е изключителна. Но не казва дали праснцето е реално или въображаемо.

Научаваме и за неговия приятел с левкемия, който го вдъхновил да работи с благотворителна организация, наречена "Be the Match", която свързва хора с пациенти, нуждаещи се от трансплантация на костен мозък.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини