Димитровград грейва с нова коледна светлинна украса

Изображение 1 от 2

    С напълно нова визия на елхата и обновена коледна украса ще посрещне коледните празници Димитровград съобщават от местната администрация. Община Димитровград запазва стила си да изненадва гражданите с красива и нова украса на коледното дърво, като и тази година най-голямото коледно дърво в Европа ще грейне с нова визия. За целта са използвани мигащи блицове с дължина 500м., 65 светещи топки с диаметър 30 и 60см., огромни снежинки с големина ф80 и светещи капки тип "снеговалеж". Изцяло нови са и фигурите по стълбовете на централния площад България. От тази година и ремонтираният мост над река Марица и трите квартала също ще е празнично украсен и ще създава настроение на преминаващите нощем. Гражданите и гостите на града ще се радват и на нова стилизирана елха на кръговото на "Тракия" и надпис "Весели празници".
    И тази година красивите светещи фигури на двата емблематични шадравана - пред Съдебната палата и на кръговото до Новата автогара, Светещата елха със снежинки пред кино "Химик" и светещо влакче пред Спортна зала ще създават празнично настроение в града.
    Профилактирана е и цялата празнична украса на булевардите "Хр.Ботев", "Трети март", "Ст.Стамболов" и "Г.С.Раковски", ул."Иван Вазов" и на кръговото на влизане в града посока от Хасково. Предпочитано място за снимки на малки и големи остава светещата шейна с елени пред общината.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини