Владo Карамазов обяви, че напуска актьорската професия

Владимир Карамазов изненада феновете си, обявявайки, че напуска актьорската професия. Звездата от театралната сцена, тв екрана и много български филми обясни мотивите за оттеглянето си в интервю за радио „Фокус“.

„Аз в момента не съм зависим от абсолютно никого и за мен най-големият успех е, че извоювах свободата си. Мога да правя каквото си пожелая, мога да говоря каквото си пожелая и не се страхувам от никого и от нищо. И това действително ми дава сериозен комфорт. Това е най-големият мой успех за последните 10 години – и като човек, и като творец“, казва той.

По думите на Карамазов, оттеглянето му не е от днес, а е един доста дълъг процес, който преследвал осъзнато, за да върне свободата си.

„То не е някак си толкова лесно да бъдеш свободен, трудно е да бъдеш независим“, продължава той.

Владо е категоричен, че не се отказва заради самата професия, а заради нещата, които се случват вътре в нея.

Карамазов взел решението си малко преди спектакъла „Опашката“, в който играе в момента:

„20 години аз прекалено много изтърпях. Понеже това е една професия, в която ние работим заедно в прекалено много голям кръг хора, всеки със своя си характер, всеки със своите си проблеми, всеки със своите си лудости. И в един даден момент това вече много започна да ме натоварва наистина и се отделих. И всъщност „Опашката“ беше представлението, което излезе, точно преди така да затръшна вратата“.

През последните няколко години актьорът се е посветил на фотографията – неговото хоби, което постепенно измести другите му приоритети. За много от снимките си той вече има престижни награди. Освен в театъра, Карамазов работеше и в киното, като наскоро приключи снимките на продължението на сериала „Дяволското гърло“, където си партнира с Теодора Духовникова. Виждали сме го и като тв водещ на всичките пет сезона на риалити предаването „Сървайвър“. Най-вероятно той ще бъде лице и на шестия, който предстои.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини