Антоанета Митрушева встъпи в длъжност като съдия в Административен съд – Хасково

Изображение 1 от 3

    Антоанета Митрушева встъпи в длъжност като съдия в Административен съд – Хасково, съобщиха от Темида.

    Това стана на тържествена церемония днес в сградата на Върховния административен съд. В присъствието на председателя на ВАС Георги Чолаков, ръководители на административни съдилища и съдии, съдия Митрушева подписа акта за встъпването си, който беше подписан и от председателя на Административен съд – Хасково Василка Желева.

    Съдия Антоанета Митрушева встъпва в длъжност, след като с решение по протокол № 46 от заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, проведено на 06.12.2022 г., беше повишена в длъжност „съдия“ в Административен съд – Хасково, след успешно класиране сред кандидатите в конкурса за повишаване в длъжност „съдия“ в административните съдилища.

    През последните 3 години съдия Митрушева правораздава в Хасковския административен съд, след като през 2019 г. със заповед на председателя на ВАС беше командирована от Районен съд – Димитровград в Административен съд – Хасково.

    Съдия Антоанета Митрушева е завършила специалност „право” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Има над 22 години юридически стаж, от които над 21 като съдия. Понастоящем е с ранг на „съдия във ВКС и ВАС“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ма
      марката
      3 -2
      19:21, 4 яну 2023
      Хубаво чедо,кръшно та дрънка.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини