Ози Озбърн отмени турнето си в Европа заради претърпяна тежка операция

Ози Озбърн обяви, че след претърпяната операция на гръбначния стълб не е "физически способен" да направи турнето си в Европа през май и юни, предадоха осведомителните агенции.

Бившият певец на групата "Блек сабат", който е на 74 години, падна в дома си през 2019 г., което влоши състоянието му след нараняванията от почти фатална катастрофа през 2003 г.

"Това може би е едно от най-трудните неща, които някога трябва да споделя с моите верни фенове. Както може би всички знаете, преди четири години претърпях голям инцидент, при която получих увреждане на гръбначния стълб. Моята единствена цел беше да се върна на сцената", написа той в профилите си в социалните мрежи. 

Озбърн каза, че гласът му е "добре", но след три оперативни интервенции, лечение със стволови клетки, физиотерапевтични сесии и още терапии, тялото му е "все още слабо".

"Честно казано съм смирен от начина, по който търпеливо пазихте билетите си през цялото време, но ... осъзнах, че не съм физически способен да участвам в предстоящото си турне в Европа / Великобритания, тъй като знам, че не мога да се справя с пътуването".

Озбърн споделя с феновете си, че никога не си е представил, че дните му ще завършат по този начин. Той написа също, че се обмислят възможности къде ще може да има изяви, но без да се налага да пътува от град на град и от държава на държава.

Ози Озбърн отправя благодарност към почитателите, екипа, семейството и групата "Джудас прийст" за "тяхната безкрайна отдаденост, лоялност и подкрепа".

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини