Двама пострадаха при катастрофа на път за Равен,коли се удариха пред "Лидл"в Кърджали

Двама са пострадали при пътно произшествие вчера малко след 11 часа по пътя от Момчилград към село Равен, в землището на село Плешинци. 53-годишен водач на „Тойота“ загубил контрол над управлението, автомобилът се блъснал в еластична ограда и паднал в дере. Шофьорът и 77-годишна пътничка били прегледани в Спешното приемно отделение и настанени под наблюдение в болницата в Кърджали. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. В Ардино около 17,20 часа 44-годишен с „Фолксваген“ навлязъл в насрещната лента и ударил „Ауди“. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.  

Две нерегистрирани моторни превозни са установени на територията на РУ-Кърджали. При проверка на 52-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ в Кърджали полицейски служители установили, че колата е със служебно прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Същото нарушение е извършил и 35-годишен, който управлявал в село Черноочене лек автомобил „Фиат“. По двата случая са започнати проверки по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 21,30 часа снощи в село Горна Кула полицейски служители извършили проверка на 45-годишен водач на „Сеат“. Направеният тест за алкохол отчел 1,56 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

. Комин на къща в село Каялоба се запалил около 17 часа вчера. Екип на участъка в Бенковски загасил огъня. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Мохамед Хабил

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини