Проф.д-р Жени Стайкова д.м.н.повежда листата на БСП за България в Кърджали

  Проф.д-р Жени Стайкова д.м.н.повежда листата на коалицията БСП за България в Кърджали за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април.Това реши днес на свое заседание Националния съвет на социалистическата партия. Номинацията й се приема със всеобщо одобрение в редиците на социалистите в Кърджали.

  Проф.д-р Жени Стайкова е от Кърджали,познава чудесно проблемите на областта,работила е дълги години в сферата на здравеопазването в региона,а сега е преподавател в Медицинска академия.Смятаме,че тя ще получи одобрението на кърджалийци и жителите на областта,като познат и уважаван учен от региона.Това заяви за Кърджали бг вести областният лидер на БСП Милко Багдасаров.

  Багдасаров открои също приемствеността в листата.Той посочи,че вече е ясен и представителят на тракийци в нея.Това отново е Мариана Ликова,която е председател на тракийско дружество „Тракийско сърце“.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Пе
    педагог
    1 0
    09:21, 25 фев 2023
    може да съжалява милчо б.,за него няма да има ПАРИ, няма да може да смени мерцедеса
  • 2
    Из
    Избирател
    1 0
    19:25, 25 фев 2023
    Много добре за Кърджали, достойно име. Добре, че не е в листата Милко.Знаем,че лъже, интриганства, лицемерен, копае гроб на свои другари.Предаде ни на хората на Пеевски ДПС, за лични интереси - пари.
  • 3
    Во
    волейболист
    0 0
    09:10, 26 фев 2023
    Кичи се с най скъпите маратонки и анцузи комплект, а на нас...! Питаме кога най-сетне ще се пенсионира и освободи терена?Вреден е, токсичен е с неговата ехидна усмивка. Да се сети сам, нежелан е! Няма морал, няма култура, за него има изгода
  • 4
    Ис
    Истина
    0 -1
    10:52, 26 фев 2023
    А тоз "красавец" преди джендър идеологията да каже за личния си биологичен произход
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини