Атанас Зафиров водач на битката на БСП за Хасково

Заместник-председателят по коалиционната политика на БСП Атанас Зафиров е водачът на листата на левицата за предстоящите избори в Хасково. Освен това, той е на челна позиция и във Враца. Окончателното решение за подредбата на листите за парламентарните избори на 2 април е на НС на БСП. Днес следобед бяха съобщени всички водачи по региони.

Депутатът левицата от 29 МИР-Хасково в предходното Народно събрание Смиляна Нитова ще заеме втора позиция сега.

Настоящият водач Атанас Зафиров е родом от Бургас. Той е на 52 години. Възпитаник е на ВТУ “Св.св. Кирил и Методий“ с български език и история, а след това завършва и финанси в същия университет. Има специализации по политология и политически мениджмънт в НБУ, Българско училище за политика и Московската школа за политически изследвания. Депутат в няколко Народни събрания.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ve
    Venom
    39 -2
    21:40, 24 фев 2023
    И Рачков е от Бургас и е много по известен от този ляв шопар! Сега му се е паднало да си прави служебни екскурзии до Хасковско и Врачанско.
    • Ба
      Бат Танас общественик
      40 -2
      23:40, 24 фев 2023
      Не шопар е а нерез!
      Щом другарката Нинова го е бендисала и насадила в партийната си листа на първо място ,смятате какви въртележка се уйдурдисват .
      Та този бургашаки кандидат за народен представител, като събере общо гласовете от двете области може и да го огрее слънцето за да търка депутатска банка и да се разписва на тлъста заплата.
  • 2
    См
    Смотаняци
    36 0
    08:12, 25 фев 2023
    Трябва си местен кандидат, който хората го познават и уважават. Тоз не знае къде е Хасково на картата. Заради такива глупави решения тази партия ще изчезне, жялко.
  • 3
    Ру
    Румен
    16 0
    09:58, 25 фев 2023
    Абе къде му е на този другар червената вратовръзка?? Прилича ми на "честен измамник" ... Вярно бе хора ..съгласен съм с по- горните коментари ---- какво прави този от листата на БСП Хасково а е от Северна България??
    • Ба
      Бат Танас общественик
      12 0
      14:30, 25 фев 2023
      Който веднъж хапни от депутатските сочни и евтини кюфтета и пак иска да става депутат! Та този нерез е от Буртаско, а Нинова го е сложила тука и във Враца едновременно демек на два стола ида избира .
      Та на тоя социалист ли е социопат ли е, той си знае и по ще му отърва като се прибира към морето по бойковата магистрала, да се отклони към Хасково за да си прибере парсата !
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини