4 модела дънки, които са страхотни за пролетта

Денимът напълно е превзел модните тенденции за пролетта и дойде момент отново да се върнем към добрите стари дънки. И въпреки че предпочитаме да ги носим в по-хладно време, април се оказа не особено благосклонен, така че те отново се превръщат в нашето стилно оръжие всеки ден. Дънките, които носим както с любимото си кожено яке, с някой елегантен блейзър и мокасини през работната седмица, но и с тренчкот и кецове през уикенда. Да, тези дънки. Кои обаче са актуалните модели този сезон, който най-често можем да вадим от гардероба си?

Започваме с правите дънки, които са нашия абсолютен фаворит. Нито прекалено широки, нито прекалено тесни, а освен това и издължаващи силуета, те са онази класика, без която не можем. За пролетта предпочитаме моделите с дължина до глезена, които комбинираме с балерини или мокасини.

Продължение на тенденцията с карго панталоните са карго дънките, с които преди време видяхме и самата Дженифър Лопес. Виждаме ги както в доста по-широки силуети, така и по-прибрани, за да имаме достатъчно избор да посегнем към онзи чифт, който ще пасне с личния ни стил.

Широките дънки са абсолютен must have за този сезон. Може би заради техния свободен силует и комфорта, с които можем да прикрием някой и друг недостатък по тялото. Но пък трябва да сме внимателни с какво ги комбинираме и колко големи са крачолите спрямо нашата фигура и височина.

Само преди дни видяхме как Жизел Бюндхен върна вниманието към слим дънките, така че те също заемат своите позиции за сезона, особено за момичетата, които не обичат широките силуети. Те са много подходящи за комбиниране с по-обемни връхни дрехи, но пък в същото време са перфектни за модерните и удобни балерини.

 

Източник: https://momichetata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини