Слънчево утро, валежи след обяд в понеделник

Днес от запад облачността ще се увеличава. След обяд и до полунощ, главно в Западна и Централна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен южен вятър, с който ще се затопли още малко и максималните температури ще са между 19° и 24°, в София - около 19°.

Над масивите от Западна и Централна България облачността ще е предимно значителна. Около и след обяд на много места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. В отделни райони, главно в Рило-Родопската област, валежите ще са по-интензивни и придружени с гръмотевици. Предимно слънчево ще бъде в планините на Източна България. Ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

4 градуса е температурата в утрото на 24 април в Смолян. Утрото е слънчево. По-късно през деня ще се развие значителна облачност и ще има валежи от дъжд. Максималната температура ще достигне 12 градуса.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини