Нови успехи за димитровградските джудисти от международен турнир

През уикенда състезателите на Джудо Димитровград участваха в два турнира - по един турнир по Джудо и един по джу-джицу.

В събота и неделя 22 деца на възраст от 6 до 14 години от спортен клуб Джудо Димитровград, участваха на международния турнир "Гладиатор" опън, организиран от едноименния пловдивски клуб по джудо. 433-ма бяха участниците в събота и 260 в неделя от 40 клуба от страната и чужбина. В крайното класиране Джудо Димитровград е шести с четири златни медала, като пред нас са силните отбори на Хасково, Чавдар Бяла Слатина, Шампион София, Илинден София и Респект София. 

В събота шампиони за нашия град бяха Ивайла Димитрова, Жасмина Миткова и Иван Тодоров. Сияна Рискова, Рая Будакова и Никол Колева са втори в категориите си. С трети места се отчетоха Кристиян Делчев, Стелияна Вълева и Божидара Георгиева. Загубили репешажа за трети места и останали пети са Лилияна Боева, Владимир Хубенов, Кристиян Дадалов. Седми останаха Тихомир Николов и Жаклин Трендафилова. Никола Желязков, Наско Андреев и Денис Бакалов не успяха да се класират във финалната фаза в своите категории. 

В неделя в Ивайла Димитрова отново е шампион в по - голямата възрастова група, Изабела Вълева е трета, а Иванина Жекова е пета.

В събота вечер на Националния Вечерен турнир по джу-джицу участваха трима младежи и четирима мъже. При младежите Димитър Гочев е шампион, също така е шампион и Иванина Жекова, а Елия Христозова е втора, но спечели и наградата за дебютант. При мъжете Даниел Чакъров, Ивайло Костов и Кристиян Митков са Шампиони, а Никола Николаев остана трети след контузия в рамото.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини