Напълниха арестите по почивните дни в Кърджали,закопчаха наркомани,крадци и побойници

Трима са задържани за притежание на наркотици. При проверка в помещение около 22 часа на 1 май служители на РУ-Кърджали открили суха листна маса, която при направен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета. В полицейското управление са задържи трима – двама 19-годишни и 20-годишен. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежание на високорисков наркотик. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

         Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили кражба на голяма сума пари от лек автомобил. На 29 април бил подаден сигнал, че е разбита врата на лек автомобил „Ауди“ и са откраднати 1700 лв. Извършен е оглед на мястото на произшествието от дежурна оперативна група и е образувано досъдебно производство. В хода на оперативните действия бил установен извършителят – 15-годишен. Парите са намерени и иззети. Разследващ полицай и инспектор от Детска педагогическа стая продължават работата по случая.

         За хулигански действия двама са били задържани в РУ-Кърджали. На 30 април около 6 часа между двама 22-годишни възникнал скандал, при който си разменили удари. Материалите по случая са били внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство. Наложени са административни наказания глоби в размер на по 100 лв.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини