И президентът Петър Стоянов уважи празника на Баните /галерия/

    Десетки гости се стекоха за празника на община Баните и на минералната вода. Сред официалните лица бяха областният управител Стефан Сабрутев и президентът Петър Стоянов. "Община Баните е място с традиции, история и култура. Тук живеят добри и стойности хора, които в годините съхраняват нейното минало, мислейки и за нейното бъдеще. Докато общността ни е единна и докато ценим нашите ресурси и богатства, ние ще успяваме заедно да я развиваме и популяризираме навсякъде.
    Най-важното, за да се случва всичко това, е да се подкрепяме, да си вярваме и да се обединяваме. Сигурен съм, че това е в кръвта на всеки родопчанин. Пожелавам на всички ви здраве, щастие и сили за добри дела", каза в словото си кметът Павлин Белчев. По време на празника беше направена първа копка на петзвезден хотел. А бизнесменът Тодор Батков подари джип на полицията в Баните.
    За доброто настроение на жителите и гостите през деня се погрижиха фолклорни изпълнители. Гвоздей в програмата беше изпълнението на Валя Балканска и гайдарят Петър Янев. Вечерта завърши с концерт на Васил Найденов. Днес празниците в Баните продължават с програма в центъра на селото.

    Снимки: Йордан Йорданов

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини