Вицепрезидентът Илияна Йотова:Радио Кърджали работи за бъдещето!

Изображение 1 от 6

      Вицепрезидентът Илияна Йотова уважи честването на седмия рожден на Радио Кърджали. На скромно тържество в Дома на културата Илияна Йотова бе категорична ,че медията работи за бъдещето. Всички ние работим за за мир,за перспектива пред нашите деца. Бивш журналист няма,каза вицепрезидентът,която има дългогодишна кариера в БНТ. Йотова сподели,че с директора на Радио Кърджали Красимир Ангелов са работили заедно в националната телевизия. По подходящ ,човек от него за директор на Радио Кърджали няма, категорична бе Йотова. Тя посочи,че Ангелов е   сменил камерата с микрофон, но в скоро време ще оглави иновативна платформа.
    БНР е еталон за достоверност в море от фалшиви новини. Радиото възпитава в родолюбие. То е най-старата електронна медия и затова заслужено го наричаме Старата къща, каза още вицепрезидентът. Тя се обърна към кмета инж.д-р Хасан Азис с молба да отпусне още помещения за офиси на радиото, което предстои да се разширява. Изрази увереност,че общините в областта ще съдействат за технологичното обновление на медията.

      Генералният директор на БНР Милен Митев благодари на екипа на Радио Кърджали за всеотдайността му.Той посочи,че медията има успешен седемгодишен професионален път.Такъв ще бъде и в следващите 107 години. БНР дава възможност на своите журналисти да видят смисъла от работата си.Митев открои приноса на кметовете на общини в областта за предоставянето на достоверна информация на колегите му.Припомни,че Община Кърджали е първият голям рекламодател.Тя предостави и помещения за офиси на медията.

      Кметът на Кърджали инж.д-р Хасан Азис посочи,че кърджалийци имат привилегията да казват”нашето радио”за Радио Кърджали.Малко са областните центрове с такава медия.Местната власт осъществява чрез Радио Кърджали важна връзка с хората.Той обеща пълно съдействие на медията.

     Директорът на Радио Кърджали Красимир Ангелов посочи,че за мнозина медията е връзка с цивилизацията. За слушателите живота преминава покрай радиото. За кметовете радиото е мост към техните общини. В момента екипът на медията е от 21 души.Има 100 000 слушатели и 30 000 потребители в сайта.

      Поздравителен адрес за рождения ден на медията изпрати областният управител Даниел Делчев.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини