Сейрула Лютви е в националния отбор по английски език


Деветокласникът от СУ "Петко Рачов Славейков" Сейрула Лютви постигна поредния, този път изключителен, успех в изявите си на национално ниво. След финалния кръг на олимпиадата по английски кръг, където зае четвърто място в страната, Сейрула вече е част от националния отбор на България, който ще представя родината на първото издание на Международната олимпиада по английски език за чуждестранни ученици 2023 в Букурещ. 
Сейрула получи престижната покана да се включи в отбора след високото класиране на националния кръг и след явяване пред комисия на база устно изложение по темата "Може ли клонирането да се приеме за етично, ако спасява животи?". След неколкодневно чакане новината гръмва в СУ "П. Р. Славейков" - Сейрула успя за пореден път. 
В този момент амбициозният деветокласник бе на лидерска академия в Габрово. Затова днес първото нещо, което направи, бе да се срещне с директора Милко Багдасаров и учителката си по английски Цветана Лафчиева и да им разкаже за всичките си емоции. В тандем с Лафчева вече две години се стремят към все по-високи постижения и работят неуморно, което очевидно дава резултат. 
Ръководството и колективът на училището за шампиони изказват поздравленията си за Сейрула и Цветана Лафчиева! 
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини