Джеф Безос се сгодил?

Основателят на "Амазон" Джеф Безос се е сгодил за приятелката си Лорън Санчес, пише ET. Според слуховете основателят на Amazon Джеф Безос е задал въпроса на дългогодишната си приятелка Лорън Санчес.

Лорън е казала съдбовното „да“ на луксозната яхта на Безос, а папараците „уловиха“ огромен пръстен на ръката ѝ.

Mагнатът милиардер е сгоден за Санчес, според доклад на Page Six. В момента двойката е на почивка във Франция, където присъства на престижния филмов фестивал в Кан.

Слуховете за евентуален годеж се разпространиха мълниеносно, след като Санчес беше забелязана да носи огромен пръстен във формата на сърце. Конкретни дати обаче не са разкрити. Въпреки това източник, близък до двойката, каза пред CNN, че те са сгодени.

Лорън е бивш телевизионен водещ, носител на "Еми". Тя и милиардерът официално са заедно от 2019 г., когато двамата приключиха с дългогодишните си бракове. Двамата с Джеф дълго време са били любовници, а след това любовните им съобщения изтекоха и двамата се разделиха с партньорите си. Освен всичко друго, четиримата са се познавали и дори са излизали заедно, което прави предателството още по-голямо.

Преди да се ожени за Лорън, Безос беше женен за писателката Макензи Скот цели 25 години. Двамата имат 4 деца. Лорън Санчес има три деца от предишни връзки. 

Джеф Безос описва Лорън Санчес като "най-щедрия, най-сърдечния човек, когото е срещал" и казва, че партньорката му е вдъхновение за него. А сега стана ясно, чде 59-годишният основател на Amazon е поставил дървена скулптура, направена по подобие на Лорън Санчес на носа на яхтата си "Кору" на стойност 500 милиона долара. Скулптурата, вдъхновена от Санчес, носи символа за Кору, който символизира нов живот, растеж, сила и мир, символ, който е специален за двойката

С тази яхта двойката беше забелязана да плава около испанския остров Майорка миналия понеделник. Скулптурата, вдъхновена от Санчес, носи символа за Кору, което на маори означава примка или намотка, и се основава на спираловидната форма на разгръщащо се папратово листо - символ, който е специален за двойката.

Кору символизира ново начало, което Безос е цитирал и преди в своя Instagram - и нова фаза от живота, положителна промяна, лично израстване и надежда за бъдещето - един от най-важните символи в традициите на Маори.

Яхтата, смятана за най-голямата ветроходна яхта в света, разполага с три извисяващи се мачти и няколко палуби, включително една с басейн, според Boat International.

Когато Безос навърши 58 години, Санчес написа в Instagram, че иска светът да види Безос, какъвто го вижда тя.

"Те не виждат човека, който оставя всичко настрана, за да помогне на болен приятел, но моите очи виждат", добави тя. "Те не виждат човека, който се събужда рано всяка сутрин, за да приготви закуска за децата, за да могат да се смеят и да говорят за живота и науката и как да направят този свят по-добро място - очите ми го виждат. Те не виждат човек, който иска всички да изпитват радост, чието сърце е неизмеримо и чиято способност да обича е безкрайна. Очите ми виждат това."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини