Тръмп загрижен от възможна ядрена война с Русия

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в интервю за Fox News отново изрази убеждението си, че Русия нямаше да нахлуе в Украйна през февруари 2022 г., ако той беше останал на поста си, като изрази още повече загриженост относно възможността за ядрена война с Русия с президент Джо Байдън в Белия дом.

Тръмп също така заяви, че е в добри отношения както с руския президент Владимир Путин, така и с украинския президент Володимир Зеленски, като добави, че според него е можел да спре конфликта между Москва и Киев в рамките на 24 часа.

Бившият президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп заяви пред Fox News, че ако спечели президентския пост през 2024 г., няма да се съобразява с членовете на семейството си при съставянето на изпълнителната власт.

Тръмп открои дъщеря си Иванка Тръмп, съпруга ѝ Джаред Къшнър и сина си Доналд Тръмп-младши, наред с други, когато заяви, че те няма да бъдат част от персонала на Белия дом, тъй като "не би ги подложил отново на това".

Тръмп заяви, че решението му е в отговор на това, че по време на предишния му мандат е бил обект на обвинения и импийчмънт, и че невключването на членове на семейството му в администрацията ще помогне за облекчаване на потенциалните правни предизвикателства, пред които могат да бъдат изправени.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини