Мик Джагър и приятелката му продават къщата си във Флорида

Фронтменът на групата "Ролинг стоунс" Мик Джагър и приятелката му - танцьорката Мелани Хамрик, обявиха за продажба дома си във Флорида, предаде Асошиейтед прес.

Според обява, публикувана в сайта Realtor.com, къщата с четири спални си търси нов собственик. Обявената цена е 3,499 млн. щатски долара, като изглежда, че връзката с Джагър е ключов фактор за продажба.

"Не можеш винаги да получиш това, което искаш, но тази къща определено е това, от което се нуждаеш!", се казва в  обявата, като се цитира част от песен на "Ролинг стоунс", написана от Мик Джагър и Кийт Ричардс през 1969 г. Имението, построено в първокласния затворен комплекс "Лейк клъб", е проектирана "с мисъл за уединение".

Джагър и приятелката му купуват дома в района на Лейкууд Ранч за малко над 1,9 млн. щатски долара през октомври 2020 г. Имотът е регистриран на името на Хамрик и е избран, защото семейството й живее в района. Първоначално то е придобито за 1,2 млн. щатски долара през 2010 г. 

Къщата има повече от 529 кв. метра жилищна площ, с отопляем басейн със солена вода, три балкона, кухненски уреди от най-високо качество, дистанционно управляеми прозорци и голямо помещение с мокър бар. "Възможностите за тази стая са безкрайни", се казва в обявата.

Фронтменът на "Ролинг стоунс", който е на 79 години, и Мелани Хамрик (36 г.) имат син на 6 години. Те имат дом в Ню Йорк, както и в други части на света. Джагър и Хамрик, бивша балерина и хореограф в Американския балетен театър, са заедно от 2014 г. 

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ва
    Васко
    2 0
    23:46, 20 юни 2023
    То не се знае дали синът е негов. Фитката го чака да пукне, та да му вземе кинтите най-вероятно.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини