Бившата на Кевин Костнър е съгласна да напусне многомилионния им имот, но при едно условие

Съпругата на Кевин Костнър, Кристин Баумгартнер, заяви, че е готова да напусне луксозното имение, което преди е споделяла с актьора, но при едно условие.

Дизайнерката на дамски чанти се е настанила в имота на стойност 145 млн. долара - въпреки дългогодишния им предбрачен договор, в който подробно е описано, че тя има 30-дневен срок да освободи дома им, след като подаде молба за развод на 1 май. След седмици на юридически обрати Баумгартнер сега заявява, че ще напусне имението, ако актьорът се изръси с още пари, според съдебни документи, получени за "RadarOnline".

49-годишната жена иска актьорът от "Йелоустоун" да се съгласи да плати всички такси за издръжка, които съдията му присъди на предстоящо изслушване. Баумгартнер е коментирала, че ще напусне помещението на 31-и август, ако Костнър изпълни "каквито и да е разпореждания за издръжка и такси, които съдът направи на 12 юли" - датата на изслушването в бракоразводното им дело, съобщава изданието. В този ред на мисли това означава, че тя ще има 50 дни, за да си събере багажа и да си намери нов дом.

Кристин, която има три деца заяви, че се колебае дали да напусне дома без да има финансова стабилност, и по нейни думи не било честно спрямо децата им да се местят няколко пъти. В исковата си молба тя твърди, че актьорът "иска от нея да наеме жилище, без да има финансов план".

"Моята цел продължава да бъде поддържането на възможно най-голяма стабилност за тях, което включва наличието на подходящи ресурси и план, така че да мога да създам стабилен дом за отглеждането им, а не да търся временни и непостоянни жилища", коментира дизайнерката пред "RadarOnline".

По-рано бе съобщено, че според твърденията Костнър вече е дал на Баумгартнер над 1,2 млн. долара заради подписаните предбрачни задължения. Според документи, получени от TMZ, той твърди, че е готов "за месечна издръжка на децата на стойност 30 хил. долара, както и за къща под наем и още 10 хил. долара за разходите по преместването".

Припомняме, че миналия месец Баумгартнер подаде молба за развод след 18 години брак. Причината за раздялата според нея бе "непреодолими различия". В молбата си тя поиска съвместно попечителство над трите им деца, на която ден по-късно Костнър отклива положително.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини