Движението в участък от магистрала "Марица" посока Пловдив - в скоростната лента

От днес до 24 август движението в участъка между 66-ти и 68-ми км на автомагистрала „Марица", в посока Пловдив, ще се осъществява в скоростната лента, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Ограниченията се налагат поради извършване на ремонтни дейности. 

За гаранционен ремонт на фугите на моста над река Харманлийска ще бъде ограничено преминаването в активната лента.

През следващата седмица – от 25 август до 2 септември, за гаранционни ремонтни дейности на надлеза над общинския път за Поляново ще бъде ограничено движението в платното за Пловдив по активната и скоростната лента на автомагистрала „Марица" между км 57-ми и 59-ти км. Трафикът ще се пренасочва в аварийната лента, съобщиха още от АПИ. 

От 15 август до вчерашния ден движението в посока София по АМ „Тракия" в участъка от 88-ми до 84-ти км, на територията на област Пазарджик, се осъществяваше в една лента, тъй като за изпълнение на аварийни възстановителни дейности на асфалтовата настилка беше ограничено преминаването по активната лента.

През следващата седмица – на 21-22 август, както и между 29 и 31 август, неотложни аварийни дейности за повишаване безопасността на движение се предвижда да бъдат извършени и в платното за Бургас, в участъка от 54-ти до 85-ти километър. Тогава ще бъде въведена временна организация за безопасност на движението и участъкът ще бъде сигнализиран с необходимата пътна сигнализация.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини