Латино парти с Калин Вельов & Amazonia в неделната вечер

Латино парти с Калин Вельов & Amazonia организират за Празника на Димитровград в неделната вечер.

Единственият по рода си музикален латино денс проект в България и на Балканите ще потопи димитровградчани в екзотиката на бразилските танци и електро-акустичната клубна денс музика на 27 август от 21.00 часа на площад Поезия. Палитра от цветове ще облива сцената, парти маси и фонтан в ритъма на карнавалните танци и латино музиката, в която публиката ще се забавлява наред с артистите.

Уникалното в проекта Amazonia е присъствието на артисти от редица точки на света – Европа, Африка, Латинска Америка и Карибите, което дава изключително многообразие и автентичност на изпълненията и танците, вдъхновени от различните култури.

Музикалните изпълнения в проекта са изцяло на живо – музикантът Калин Вельов (перкусии, вокали и DJ) заедно с гръцката певица Мария Дионисиу Аврамиди и бразилския капоейра перкусионист и танцьор Diego Da Franca. Програмата включва световни хитове от DJ компилации, авторски песни и популярни бразилски стандарти в оригинални ‘house & electro’ аранжименти. Балетът към проекта Amazonia представя изкуството на модерните латино танци и карнавалните бразилски ритми.

Екзотичните танцьори, облечени във впечатляващи бразилски карнавални и афро костюми, успяват да заразят с енергията си и доброто си настроение и най-пасивните зрители, много от които биват въвлечени в неочаквана фиеста.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини