Принц Хари публично се пошегува с Меган Маркъл

Принц Хари говори на откриването на Invictus Games в Германия. Появата на принца предизвика скандал, когато протестиращи го освиркваха заради британската политика. Не липсваха обаче и фенове на Хари, един от които дойде с транспарант.

Принцът каза, че нови страни са се присъединили към игрите, включително Колумбия, Израел и Нигерия. В речта си той се пошегува със съпругата си Меган. „Не, не казвам, че имаме любимите си у дома. Но тъй като съпругата ми откри нигерийското си наследство, мисля, че тази година ще бъдем малко по-конкурентоспособни от преди“.

Меган не беше с него на събитието, тя остана в Калифорния с децата им, но планира да се присъедини към съпруга си по-късно. И докато изглежда, че напрежението около съпрузите е утихнало, то херцогът на Съсекс още не е подобрил комуникацията си с кралското семейство. Неговият баща, Чарлз III, изглежда готов да проведе разговори с Хари, за да обсъдят техните нестабилни отношения, съобщава източник.

По думите му, монархът е готов да „тегли чертата и да спре веднъж завинаги всякакви публични кавги“. Предполага се, че кралят дава ултиматум на сина си. Източник каза пред списание Bella: „Чарлз III много обича сина си, но е сериозно ранен от това, което е направил. Кралят винаги ще бъде до него, но стриктното му условие е да спре да прави публични изявления за кралското семейство“.

Ако се проведат преговори, Чарлз III ще даде да се разбере, че в бъдеще никакви частни въпроси няма да бъдат изнасяни за публично обсъждане. Персоналът на двореца се опитва да изясни подробностите по сделката. Хари се присъедини към близките си във Великобритания при отбелязването на първата годишнина от смъртта на Елизабет II. Той се прибра в родината си без Меган Маркъл.

Елизабет II си отиде точно преди година, когато беше на 96 години. Семейството на кралицата се събра, за да почете паметта ѝ. Хари, който сега живее в Америка, пристигна да се присъедини към роднини във Великобритания без жена си и децата си.

Той посети гробовете на Елизабет II и принц Филип в църквата „Свети Джордж“ в Уиндзор. Компания му правеше принцеса Беатрис, а Кейт Мидълтън и принц Уилям се опитваха да спазват дистанция. Чарлз III и кралица Камила също не се присъединиха към Хари.

„Неговият доста самотен, изолиран вид контрастираше с по-официалното поведение на Уилям и Кейт и може би подчертаваше тъжния факт, че Хари не е в състояние да сподели скръбта си и да изрази уважението си към останалата част от семейството“, каза експертът по езика на тялото Джуди Джеймс. Преди първата си годишнина Хари също спомена баба си в речта си на наградите WellChild.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини