Заблуди за това какво привлича мъжете

Eстествено, всички ние знаем критериите на адамовците за перфектната Ева – дълги крака, малко и стегнато дупе, големи гърди, руса коса, сини очи... и ако може да не си отваря много много устата, просто ще бъде перфектна. Добре, стига с тези глупости! Не е ли време да разберем, че мъжете, както и жените, са индивидуални личности, а не са стадо овце! Всеки си има собствено мнение, един харесва едно, друг – друго. За това нека развенчаем митовете за това какво привлича мъжете.

Дългите като магистрала крака наистина изглеждат естетично, особено, когато става дума за модния подиум. В живия живот обаче колко мъже се захласват по неизмеримо дълги крака? Е, има и такива фенове, но повечето си падат по среден размер дами, на които всички пропорции са правилни. А и дългите кльощави крака надали са много секси...

Почти същото се отнася и до разбирането, че мъжете не признават друго освен слаби жени без нито едни излишен грам. Нека се разберем, мина им модата на анорексичните модели като Кейт Мос. Погледнете колко по-сочно и привлекателно е тялото на Шакира или на Бионсе. А Дженифър Лопес от кога е застраховала извънгабаритното си дупе за милиони...

Определено прекалено натоканите мадами също леко респектират мачовците. Вярно е, че всеки се обръща след някоя гримирана и добре облечена мацка на високи токчета. 99% от мъжете си представят как са с нея поне за една нощ, но малко от тях се заемат да опитат. Защо ли? Плаши ги това, че е прекалено самоуверена и се съмняват, че няма да оправдаят очакванията й. В същото време ги притеснява това, че тя е прекалено опитна и ще поиска да диктува нещата в леглото.

Вярно е, че Памела Андерсън се превърна в секссимвол основно заради силиконовите си "съкровища", но наистина ли са толкова привлекателни? Нека си го кажем, за да те харесват представителите от силния пол, не е задължително да си с гръдна обиколка над 100. Много от тях си падат по дами с малки и стегнати гърди.

Ооо, да, неизменната дълга грива. Как не разбраха най-накрая жените, че не на всяка от тях й отива да влачи след себе си коса до кръста. Има дами, които с мъжка прическа са много по-привлекателни, отколкото на конска опашка, за това не се страхувайте и позволете на фризьора ви да реже смело.

Изводът е – винаги ще се намери мъж, който да ви хареса, независимо, че не сте идеалната. Просто имайте повече самочувствие и търпение.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини