Мъжките прически, които жените мразят

Снимки: sxc.hu

Жените обичат добре подстригани мъже. Какво се случва обаче ако твоята прическа не е сред любимите им? Повярвай, няма да се примирят с положението просто така. Ще се опитат да ти кажат, а ако са по-тактични поне ще се пробват да ти подскажат. Затова предлагам да не стигаш до подобна неловка ситуация и да провериш дали една от следните прически не е твоята. Ако си я познаеш, по-добре бързо да направиш поне минимална промяна.

Отпред и отгоре косата ти е къса, а отзад е дълга. Тази прическа може до известна степен да е модерна, но не е никак представителна. В офис обстановка не би била приета сериозно, а на парти би била по-скоро окачествена като "голяма шега". Ако си подстриган така, опитай да се погледнеш в профил и ще осъзнаеш всичко това.

Продължаваме със следващата, непривлекателна за женската аудитория, фризура. Зализаната мъжка коса назад или настрани може да бъде приета добре само в редки случаи. Ако всеки ден приглаждаш косъмчетата с онзи добре познат влажен ефект, няма да стигнеш далеч. В най-добрия случай мацките ще те мислят за срамежлив и стеснителен.

Дългата коса може да бъде отблъскваща. Особено ако е вързана на опашка и не е поддържана добре. Всеки мъж, който притежава буйна грива, я смята за част от своя стил, един вид запазена марка. И реално погледнато, това е така. Проблемът е, че масово жените не са големи почитателки на тази мъжка прищявка.

Помните ли мъжката прическа, при която косата е в огромни количества, разделена е на път по равно от двете страни на главата и стига до ушите? Ако някои от вас все още я притежава, може да бъде сигурен, че излъчва инфантилност. Фризурата отдавна изживява своя живот и днес се приема почти с присмех от страна на нежния пол.

Ако се подвизаваш като емо имаш своя шанс, но само сред себеподобни. Обикновените момичета никога няма да се впечатлят от наклонения ти бретон и начина, по които той се спуска по лицето ти. Изборът си остава твой, но аз те съветвам да не се ограничаваш заради една прическа.

Винаги има изключения. Понякога може да притежаваш едно от изброените мъжки фризури, но толкова да ти отива, че да предизвиква обратния ефект – жените да ти се лепят. Но не се заблуждавай и надявай много, вероятността не е голяма.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини