Димитровградчанка е Мисис България World 2023

Изображение 1 от 4

    Димитровградчанката Яница Жекова-Тонева стана „Мисис България World“ в съревнованието за красотата на омъжените жени.

    Яница е на 32 години и грабна титлата по време на 25-тото издание на националния конкурс, състоял се преди дни в балната зала на столичния комплекс „Монтесито“.

    Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 14 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International”. Бяха избрани и техни подгласнички.
     
    Яница Жекова-Тонева е отдадена съпруга и майка на две деца. Отгледана с любов към книгите и четенето, тя възпитава и децата си в това. Пътешественик – по душа, счетоводител – по професия. Носителка на приз за най-красива усмивка. За нея семейството е приоритет. Тя е енергична, лъчезарна и оптимистична. Обича да е полезна и да прави хората щастливи.
     
    Както винаги, конкурсът бе обвързан с благотворителна кауза. Този път подкрепи кампанията „Живот за Наталия“, майка на две слънчеви момиченца, която е болна от рак. Присъстващите събраха за нея над 2500 лева.
    Източник: blife.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини