Дрогирана водачка крие кокаин в хляб, задържаха и шофьор с 2,31 промила

Двама нарушители на пътя са арестувани в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

54-годишна димитровградчанка е задържана за шофиране след употреба на дрога. Вчера в 15:45 часа териториалните полицаи са я проверили в село Светлина с леката й кола „Сеат“. Скалата на използваното техническо средство отчела амфетамин. При проверка на колата, в опакован нарязан хляб униформените намерили полиетиленов плик с 22 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви наркотест на кокаин.

В управлението в Хасково също е задържан водач, нарушил пътния закон. С полицейска мярка на задържане по стартиралото бързо производство е бил 57-годишен водач на „Опел“, проверен в село Голям извор. Дрегерът му показал наличие на 2,31 промила алкохол в издишания въздух.

36-годишен е задържан с наркотик в Харманли. Вчера около 16 часа автопатрул от управлението е извършил проверка на мъжа. В дрехите му са намерили полиетиленово пликче с грам бяло кристално вещество, подлежащо на експертиза.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини