На 2 декември грейват светлините на най-голямото живо коледно дърво в Европа

Изображение 1 от 2

    Светлините на най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще бъдат светнати от самия Дядо Коледа на 2 декември 2023г. от 17.30ч. на площад България в Димитровград. Пристигането на дългоочаквания гост ще бъде изключително впечатляващо. Лично Джеймс Бонд предостави колата си "Сънбийн Алпин" за пристигането на важния гост. 

    Коледното дърво и цялата празнична украса в града по традиция грейва в началото на декември, за да създаде неповторима празнична атмосфера. Специално организиран за събитието Коледен базар ще отвори врати с интересни и тематични украси за предстоящите празници. В Работилницата на Дядо Коледа, малчуганите ще помагат на елфите да изработват коледни украшения и играчки за празника. Пекарна, Сладкарница, Поща, Гостилница и разнообразна програма ще посрещнат Дядо Коледа на площада в Димитровград. В Коледен базар месни търговци ще предлагат ръчно изработени коледни свещи и тематични сувенири от вълна, от Пекарната ще ухае на прясно изпечени гевречета и курабийки, в Сладкарницата ще има примамливи сладки изкушения, а в Гостилницата ще се предлагат вкусна храна и вино. Всеки желаещ ще може да си направи снимка пред атрактивен кът за снимки, за да запечата спомена от вълнуващото събитие, а Пощата на Дядо Коледа тази година отново ще очаква писмата с желания на малчуганите.

    Красива програма от сцената в духа на Коледа ще радва малки и големи с хореографията на децата от Общинския център за танцово изкуство "Галаксико", музикалните изпълнения на талантливата Доби Дулева, магичната музика на саксофониста Милен Стойков и впечатляващо огнено шоу, допълват от местната администрация.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини