Спипаха четирима мъже с дрога при полицейска акция

Изображение 1 от 4

    Канабис, кокаин и метаамфетамин иззеха в хода на проведена специализирана операция по линия на противодействие на дрогата, полицаи от Хасково, Димитровград и Свиленград, информират от ОД на МВР-Хасково.

    918 грама канабис, 17 грама розови таблетки, реагиращи на наркотично вещество и 10 грама кокаин са иззели криминалисти от управлението в Свиленград. Те са открити в спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, шофиран от 26-годишен жител на града със спътник 30-годишен от град Черноморец. Момчетата са предали дрогата с протокол на служителите.

    По същото време в димитровградското с.Ябълково е проверен дом, обитаван от мъж на 39г. В една от стаите са открити 6 кофи и 3 полиетиленови плика с изсушена листна маса с тегло 5,5 кг., реагираща при полеви нарко тест на марихуана и кутийка с конопени семена.

    Полицаи от областния град са извършили проверка във вила в зона „Кенана“. В нея открили кафеникаво кристално вещество – метаамфетамин, което е предаден на разследващите от пребиваващия в къщата 23-годишен от Първомай. Четиримата мъже са задържани до 24 часа по образуваните 3 досъдебни производства.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини