Благотворителна тренировка в Хасково преди Коледа

    Треньорът по кросфит Росен Костадинов е един от инициаторите на кампанията „Ръка, която дава – не обеднява“. Тя стартира през 2021 година и продължава до ден днешен. Поредната инициатива ще е броени дни преди Коледа. По време на благотворителна тренировка отново ще се набират средства, с които да се закупят хранителни продукти от първа необходимост. Те ще бъдат дарени на хора в нужда.

    В спортното събитие ще се включат треньори и състезатели от няколко хасковски клуба. Тренировката ще бъде на 17 декември от 13:00 часа в хандбалната зала на Спортен комплекс „Спартак“.

    „За момента сме 5 клуба, които ще участваме. Надяваме се да се включат колкото се може повече клубове в Хасково. Каузата е обща, искаме да покажем, че в името на спорта и на това да направим нещо добро, можем да се обединим“. Това заяви пред еТВ Росен Костадинов.

    Той допълни, че в тренировката може да се включи всеки желаещ. Средства ще се събират в дарителска кутия в залата. Такива кутии вече има и в 14 обекта в Хасково.

    „Идеята е да покажем добър пример. Всеки може да се включи, дори и с малко, но от сърце. Така ще стигнем до още повече хора в нужда“, коментира Костадинов.

    Той разказа още, че с времето съмишлениците на инициативата им стават все повече.

     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини