Porcupine Tree с концертния албум “Closure/Continuation.Live”,

Единадесетият албум на Porcupine, “Closure/Continuation” получи невероятни рецензии. Той достигна номер 2 в класацията за албуми във Великобритания, номер 1 в Германия и беше топ 10 в цяла Европа. Последвалото турне на групата прекоси четири континента и свири пред над 150 000 души, много от които никога не бяха виждали групата преди. Всяка вечер групата свири в продължение на почти три часа, поднасяйки дълбок, богат архив от песни от миналото, който сякаш бе заспал дълбок, зимен съм през последните 10 години.

“Closure/Continuation Live” идеално представя триумфалното завръщане на бандата на сцена. Албумът, заснет и записан на 7 ноември 2022 г. в Ziggo Dome в Амстердам, зала с капацитет от 17 000 души, поставя зрителя точно в сърцето на сцената по време на шоуто, докато психотропните визуални ефекти експлодират зад бандата, която поднася разнообразен набор от песни, от които всяка една се приема като “химн от алтернативна вселена”, както казва Wilson.

“Closure/Continuation Live” включва записи на живо на голяма част от песните от последния албум, издаден през 2022 г., както и класически песни като “Trains“, “Fear of a Blank Planet” и “Anesthetize“.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини