Депутатите гледат на второ четене промените в семейния кодекс

Депутатите ще гледат на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Семейния кодекс, внесен от Десислава Атанасова и група народни представители от ГЕРБ.

Депутатите ще гледат и на първо четене Законопроектите за изменение и допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, внесени от ГЕРБ-СДС и “Възраждане”

На второ гласуване ще бъде подложен и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за тютюна, тютюневите и свързаните с тях изделия, внесен от МС.

Законодателната власт ще гледа и още четири законопроекти внесени от МС. Това са: Законопроект за ратифициране на Гаранционното споразумение между Европейската комисия и Република България, Законопроект за ратифициране на Споразумението за финансов принос между Република България и Европейската комисия, Проект на решение за приемане на Изменение № 1 на Актуализиран проект за инвестиционен разход „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб за ВМС“, както и Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Случаен виц

Последни новини