За Коледа три димитровградчанки реализираха детската си мечта в града, очакват Ви

    Мечтата на три момичета от Димитровград се реализира точно преди Коледа.

    Никол, Нора и Валя от детските си години са пресъздавали мечтата си, как като пораснат, ще продължат да бъдат заедно, ще работят това, което им харесва и ще живеят в родния си град Димитровград.

    Животът и на 3-те момичета тръгва в различни посоки, но през 2023г. той отново ги събира и те реализират мечтата си, като създават студио за красота в Димитровград ENVY.

    Никол от малка показва влечение и талант в рисуването, като в последствие прехвърля своята креативност и дарба върху ноктопластиката, като започва да рисува и съчетава цветове върху ноктите на приятелки. Тя решава, че ще учи графичен дизайн, но по стечението на обстоятелствата по време на разкрасителни процедури разбира за курсове по ноктопластика и приема това като знак от съдбата. Изкарва курсовете и осъзнава, че иска да се занимава с това, да се грижи и твори върху нокти, след което си намира и работа като маникюристка.

    През това време сестра й Валя започва да се занимава с разкрасителни процедури, като работи в друг салон за красота и използвайки най-модерните технологии, с които помага на клиентите си да се отърват от нежелано окосмяване.

    По същото време животът е отвел Нора в столицата, където е на ръководна позиция в търговска верига, но мечтата на 3-те все още е да бъдат заедно в родния си град и да се занимават с това, което са мечтали. През тази година момичетата осъзнават, че вече могат да реализират детската си мечта и да направят салон за красота.

    Момичетата влагат спестяванията си, за да оборудват и създадат своя мечтан салон и отново да се съберат на едно място, но вече не за да разкрасяват само себе си и приятели, а да го правят за всички, които им се доверят. Салона ENVY вече е отворен, той се намира на ул. Патриарх Евтимий 7, срещу заведение Релакс, и в него вече работят Валя и Никол и очакват Нора, която до няколко месеца ще се завърне в родния си град и ще  заеме мястото си до тях.

    В салона в момента работи Никол, която създава изкуство върху ноктите на клиентите си, а Валя се грижи за премахването на нежеланото окосмяване, чрез най-висок клас лазер за епилация. Лазерът за премахване на окосмяване е нa испанската фирма Cocoon Medical, която притежава редица световни награди за своите лазерни апарати Elysion-про, с които се премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фуликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата. Ефектът се вижда още след първата процедурата, но за трайно и пълно обекосмяване трябва да се направят 8-10 процедури. След първия курс е достатъчно процедурата да се повтаря през 6 до 12 месеца, за да не се налага да мислите за неприятното нежелано окосмяване. Процедурите са напълно безболезнени, а обстановката и обслужването в салона ги прави приятно изживяване в уютна обстановка на салона за красота ENVY. Нора, която ще се завърне в града през новата 2024 година, ще създава фризурите и прическите на избралите салон ENVY.

    Младите дами ви канят да посетите тяхното студио за красота, да се доверите на техния опит и професионализъм, като са обявили и промоции. Новите клиенти на  ENVY до края на януари може да се възползват от Безплатна процедура за лазерна епилация на зона подмишници. Момичетата предлагат и ПРОМО пакет за епилация на избрана от тях зона на тялото, като за 3 процедури ви подаряват 4-та, и ПРОМОЦИЯ при процедура за почистване на лице подаряват лазерна епилация на подмишници.

    Заповядайте в салон ENVY, вижте как тяхната изпълнена мечта може да бъде от полза и на Вас.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини