Вълнуващи новини за "Белият лотос" 3

С ръка на сърцето можем да кажем, че "Белият лотос" е една от най-любимите ни продукции на Мах (НВО). В два кратки сезона създателят й Майк Уайт успя да ни предложи любопитна социална сатира, фокусирана върху парите в първи и върху секса във втори сезон.

Затова и нямаше как да не очакваме с нетърпение третия, който ще ни пренесе в Тайланд. А основната тема ще е смъртта и духовното просветление, което много западни хора се надяват да открият там.

Макар да няма никакви подробности за сюжета, вече поне имаме имена на някои от актьорите в главните роли. А те са много обещаващи - Мишел Монахън ("Жертва на спасение", "Истински детектив"), Джейсън Айзъкс ("Патриотът", "Хари Потър"), Паркър Поузи ("Писък 3", "Стълбището"), Лесли Биб ("Железният човек").

Те се присъединяват към Наташа Ротуъл - единствената актриса за момента, която се завръща в ролята си от първи сезон на спа управителката Белинда. Припомняме, че действието на "Белият лотос" се развива в различни хотели от измислената едноименна верига, като първи сезон беше в Хавай, а втори в Сицилия.

Снимките на третия сезон започват през февруари в Тайланд, като конкретните дестинации са Банкок, Пукет и Кох Самуи. Майк Уайт е получил изключителното съдействие на Министерството на туризма на страната, пишат Variety.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини