Miley Cyrus спечели първите си награди Grammy

Изпълнителката се превърна в един от големите победители на церемонията в Бевърли Хилс като грабна общо 2 статуетки.

Cyrus прибра у дома призовете за „Най-добро солово поп изпълнение“ и „Запис на годината“ за безапелационния си хит, който излезе в началото на миналата година. Наградата за „Най-добро солово поп изпълнение“ й беше връчена от легендата в музиката Mariah Carey, а тази за „Запис на годината“ – от актрисата Meryl Streep. Без изненади, парчето беше изпълнено и по време на самата церемония, като публиката прие емоционално певицата на сцената.

В речта си за приемането на наградата за „Запис на годината“ Miley подчерта колко значими са за нея статуетките след близо две десетилетия работа в музикалната индустрия. Изпълнителката получи общо 6 номинации за едни от най-престижните категории, включително и „Албум на годината“ за проекта си Endless Summer Vacation.

„Flowers“ оглавяваше класацията Billboard Hot 100 в продължение на 8 седмици след дебюта си и счупи рекорда на Spotify за най-много стрийма за една седмица с повече от 100 милиона слушания. Парчето оглави и родния еърплей чарт за 2023-та година.

Източник: njoy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини