Стрелби, ръкопашен бой и демонстрация на тактики показаха военни на полигона край Хасково

    С военно-приложни игри, стрелба с различни образци оръжия и демонстрация на тактики, техники и процедури бе отбелязана 22-годишнината от основаването на 31 механизиран батальон. Военните мероприятия се проведоха на учебния полигон „Добрич“ край Хасково.

    Мероприятията започнаха с военен многобой. В него сборни отбори от формированието 52 740 изпълниха различни упражнения с военна приложност. Дисциплините включваха спринт, разглобяване на оръжие, припълзяване на участък и извличане на автомобил. Демонстрациите целяха да покажат способностите на военнослужещите. След края на състезанието бяха  връчени и наградите за първо, второ и трето място.

     Програмата включваше още демонстрация на специализиран ръкопашен бой, показ на образци оръжия и динамичен тактически показ.

    Около обяд се очакваха да пристигнат и ученици от Димитровград, Харманли и Свиленград, които да се запознаят отблизо с професията "войник".

    Гости на събитието бяха още кметът Станислав Дечев, както и секретарят на община Хасково Пламен Лечев, които изпробваха своите умения в стрелба с различни образци оръжия.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Хи
      Химена
      15 -6
      13:30, 29 фев 2024
      Какви са тези дебели гангстери с черни очила ? Дюнер генг бенг ! Къде е другата свиня , бившия министър на отбраната дето се валя в калта и не можа да се изправи?
    • 2
      Ян
      янко димитров
      17 -12
      14:37, 29 фев 2024
      като са толкова добри и смели да отиват на границата да я пазят, а не да се крият в поделението като мишки.
      • Гр
        Граничен
        14 -7
        17:02, 29 фев 2024
        До колкото знам,те са по границата от няколко години като са на смени, тъй че дайте да си гледаме нашите канчета.Да са живи и здрави.
    • 3
      Йо
      Йордан
      4 -2
      01:11, 1 мар 2024
      и за хватки и чалъми не ставате
      • Ян
        янко
        3 -1
        15:36, 1 мар 2024
        който не става за нищо става полицай, и ако за полицай не става ,става военен.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини