Йоанна Драгнева сподели нова песен

Безкрайно“ извървя своя дълъг път преди да дойде в съвършената си форма“, сподели Йоанна Драгнева. Започнахме да работим по музиката, заедно с композитора Щерион Пилидов, още преди две години, но дълго текстът не намираше своите думи… До една на пръв поглед обикновена вечер, в която сякаш музата дойде при мен и текстът се появи в цялост и смисъл“.

„Безкрайно“ описва любовта в нейната необятна форма. Искрена, мащабна, чиста емоция, която копнее да бъде споделена. Видеото към песента хармонира с общото „саундтрак“ усещане. Режисьорът Радослав Събев-Шошо снима с нестандартен ефект на камерата, за да предаде онази емоционална и магична визия, сякаш отвъд нашия свят.

Освен към талантливия Щерион Пилидов за участие в песента Йоанна отправя покана към Кръстина Кокорска-Криста, която се включва с кристалните си вокали в проекта. Още една специална роля бележи „Безкрайно“ и добавя виртуозен щрих към музика и визия - тази на световноизвестния цигулар Свет Радославов.

„Свет е мой съученик от музикалното училище“, разказва Йоанна. „И аз съм щастлива, че той прие да участва в „Безкрайно“ веднага след като му споделих идеята. Нещо повече-въпреки натоварения си график, Свет успя да дойде в България, да се снима в клипа и да бележи проекта с уникалното си присъствие“.

Източник: njoy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини