Брюнетките добри съпруги, а блондинките любовници!?

Пенелопе Крус и Салма Хайек

Жените с рус цвят на косата се смятат за по-бурни в леглото, а брюнетките са по-подходящи за връзки, според ново проучване реализирано сред мъжете, посочва британският таблоид “Дейли мейл”. “Пълни глупости”, биха възкликнали българските мъже, които отдавна са разбрали, че именно жените с черни коси са по-темпераментни и горещи, и имат какво да покажат на силния пол. “Това е все едно да сравняваш Парис Хилтън с Пенелопе Крус и Салма Хайек”, допълват още нашенците.

В британското изследване са участвали 1 500 мъже. Почти 60% от тях смятат, че брюнетките са по-лоялни и може да им се има повече доверие, спрямо 14%, които имат същото мнение за блондинките- факт, с който спокойно можем да се съгласим. По-голямата част от мъжете предпочитат да имат за съпруга брюнетка, въпреки че 1/3 от тях смятат, че блондинките са по-разкрепостени в леглото.

Освен това, брюнетките са по-предпочитаният избор, когато става дума за провеждането на разговор, като са предпочитани от 63% от мъжете. Докато 34% от представителите на силния пол казват, че предпочитат блондинките, 42% намират брюнетките за по-секси. Повечето от половината от мъжете смятат, че жените с руса коса се целуват по-добре, докато 47% възприемат брюнетките като по-чувствителни.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини