Звездата от „Семейство Сопрано“ Дреа де Матео: „OnlyFans ми спаси живота“

52-годишната актриса Дреа де Матео, известна с роляти си в „Семейство Сопрано“, разказа пред Daily Mail, че OnlyFans е „спасил живота ѝ".

По време на пандемията звездата се оказва без работа. Един хубав ден открива, че има точно 10 долара в банковата си сметка. Ситуацията се влошава дотолкова, че актрисата е на ръба да загуби единствения си дом.

„Трябваше спешно да се опитам да продам къщата, преди да бъде отнета. В същото време загубих майка си, роднините ми останаха без всичките си пари, просто не знаех къде да отида и какво да направя“, спомня си Матео.

Тогава Drea се регистрира в сайта за възрастни и 5 минути след като публикува няколко разголени кадъра, тя спечелва достатъчно, за да изплати ипотеката си.

Матео признава, че трудно се е решила на рискованото начинание, но с времето кардинално е променила отношението си към сайта: „Тези кадри предизвикаха фурор в социалните мрежи, историята ми стана вирусна, хората полудяха. Първоначалната идея беше мой подкаст ъс събеседник на злободневни теми, но в крайна сметка направих фотосесия."

Актрисата отбеляза, че не обръща внимание на критиките и смята решението си за абсолютно правилно: „Всеки, който иска да ме съди и унижава, да го направи. Надявам се, че никога няма да се окажете в положението, в което се озовах аз, докато се грижите за две малки деца."

OnlyFans помага на актрисата не само да изплати дълговете си, но и да стартира собствена марка дрехи Ultrafree. Колекциите са вдъхновени от стила на нейния син Уейлън.

Звездата има две деца от бившия си съпруг Шутър Дженингс: 16-годишна дъщеря Алабама и 12-годишен син Уейлън.

 

Източник: viewsofia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини