Вечна роза за любимата жена

    Вечна роза. Това е едно от хитовите предложения на осмомартенския базар за цветя в Хасково тази година.

    Цената на този вид роза подарък е доста по-висока, но пък запазват красотата си непокътната поне 15 години и остават дълго време да напомнят за специалния момент, когато са подарени.

    Уникалните неувяхващи вечни рози се предлагат в богата палитра, както и в различна опаковка по една или три. Сред предпочитаната завършваща визия са цветята в стъкленица. Но и в красива кутия розите стоят също много оригинално. Като цяло те са оригинален подарък, с който поднасяте емоция, която остава завинаги. Любопитният момент е, че за вечните рози се използва само еквадорската роза, която минава през специална обработка, за да остане вечно красива и свежа. На такава роза обаче листенцата не трябва да се мокрят и да бъдат излагани пряко на слънчева светлина,  също така не трябва да се сменя съда, в който е поставена от флориста.

    Между 50 и 145 лева струва подобен подарък.

    Пазарът и тази година изобилства от цветна красота. Търговците споделиха обаче, че вместо очакваното поевтиняване на цветята след 14-и февруари, както обикновено се е случвало други години, през тази партидите за осми март са дошли с близо 10 % по-скъпи.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини