Арестуваха шофьор, седнал зад волана след употреба на метамфетамин

45-годишен мъж от Харманли е задържан за 24 часа, след като е отказал кръвна проба за наличието на метамфетамин в кръвта му. Той е шофирал след употреба на драга, е показал теста с техническо средство, който му е направен  от автопатрул. Водачът е спрян за проверка в сряда към 13 часа на улица „З.Стоянов“, съобщават от полицията.

Пак през вчерашния ден в управленията в Харманли и Димитровград са били доведени трима за държане на наркотик. Първият заловен е в Симеоновград и е непълнолетен. 16-годишният е проверен към 15.30 часа на площад „3 март“. В ръката си държал грам пико.

Час по-късно в Димитровград на улица „Гр.Кирков“. Териториалните полицаи са обискирали 35-годишна жена, в чието портмоне са открили 45 грама метамфетамин.

При третият случай с грам дрога е заловен 25-годишен мъж от Харманли. Тази нощ малко след полунощ той е карал колелото си по ул. „В.Левски“. При вида на униформените, хвърля кутия от цигари, в която е имало топче с мирис на марихуана.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ст
    СтЗ и ХрХ
    9 0
    11:48, 14 мар 2024
    Четири години отделите Наркотици не работиха и се съсипа живота на много деца и много съседи. Сега се разработиха, но вече е прекалено късно
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини