Неукротимата Керана дебютира в театъра

Музикалната фурия с необятен талант Юлия Йорданова - Керана ще реализира дебюта си на театралната сцена. Тя си партнира с Емил Марков в пиесата на Щефан Фьогел „Всяка първа сряда“, чиято премиера предстои на 7 април в столицата. 

Керана никога досега не е играла в пиеса. Въпреки това веднага приема предложението на Емил Марков да участва в неговата постановка, защото много харесва текста и интерпретацията, която й предлага. А той решава да я покани, заради нейната страст, отдаденост и харизма, когато е на сцената с групата си „Керана и Космонавтите“. А и защото, подобно на героите от пиесата, двамата са съвсем различни хора от различни поколения, които трудно можем да си представим, че биха могли да имат нещо общо.

Керана влиза в ролята на красиво, но опасно момиче, която сключва сделка с попрезрял мъж. Тя не е проститутка. Той не е сексуален маниак. Но сделката е ясна  – „Аз ти плащам, а ти ми даваш тялото си.“ Никой от двамата не е готов за това, което ще се случи. Опасното момиче и попрезрелият мъж „слагат всичко на масата“ – пари, секс, страхове, мечти. Без угризения и без оправдания. Невъздържани реакции, взаимни провокации, непредвидими последствия. Неусетно двамата стигат отвъд представите за морално и неморално, правилно и грешно. И всичко това заради необяснимото желание да се докоснат истински. 
 
Пиесата ще е с музиката на „Керана и Космонавтите“, която със сигурност е още един голям плюс. Имайки предвид историята, препоръчителната възраст на зрителите е 16 +. 

Източник: marica

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини