Инвестиции за осем проекта на стойност 10 милиона лева са предвидени в община Рудозем

Кметът на Община Рудозем инж. Недко Кулевски подписа в МРРБ споразумения по 4 от проектите в инвестиционната програма на общината, които са на обща стойност 4 117 939,12 лв.
Обектите са както следва: Паркоустрояване и благоустрояване на съществуващ обществен селищен парк - "Лесопарка" на гр. Рудозем - изграждане на подходи към парка за МПС, велосипеди и пешеходни туристи; паркинг/и; алейна мрежа; енергоспестяващо осветление; зони за отдих, атракциони и др. Вторият проект е за реконструкция на улична мрежа на с. Елховец. Проект за създаване на паркинг и парково пространство в кв. Оскрушево до Спортна зала - Рудозем. Реконструкция на улица в с. Равнината.
Предстои подписването на споразумения и за още 4 обекта на обща стойност 5 882 060,88 лв. Това са изграждане на вътрешна водопроводната мрежа на с. Чепинци – лот 10, рехабилитация на път Смилян – Букаците – Горово – граница общ. (Смолян – Рудозем) – Витина – Елховец, благоустрояване на централна градска част в град Рудозем, изграждане на пешеходна алея в с. Оглед.   
Изпълнението на  дейностите по обектите се очаква да започнат в началото на строителния сезон.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини