След 6-годишна пауза Джъстин Тимбърлейк издаде нов албум

Шест години след като представи „Man of the Woods“, Джъстин Тимбърлейк отново намира своя ритъм с новия си албум „Everything I Thought It Was“. Една от най-големите поп звезди в музикалната индустрия, известен с безбройните си хитове, се завръща с 18 чисто нови парчета.

Джъстин си сътрудничи с Fireboy DML за песента „Liar“, с Тобе Нуигве за „Sanctified“ и с колегите си от ‘N Sync в „Paradise“. Феновете вече са добре запознати с тоталния хит „Selfish“, който излезе в края на януари, и с песента „Drown“, която беше пусната като сингъл в началото на този месец.

Звездата нарича албума „най-семплия“ си запис до момента, като го определя като „сложен в своята простота“ и „невероятно откровен“.

Още от началото на кариерата си Джъстин Тимбърлейк е разгадал формулата за привличащата вниманието начална песен. След енергичен старт, с който призовава по-младото си аз да следва мечтите си (озаглавено „Memphis“ по името на родния му град), певецът се обединява с друг хитмейкър, а именно Калвин Харис, в парчетата „F-kin’ Up the Disco“ и „No Angels“.

И двете са отличителни за JT – от запомнящите се мелодии до характерния му фалцет. Темата за любовта прозира в целия 18-трактов проект, като най-амбициозното парче е под формата на седемминутен бавен джем.

През април Тимбърлейк тръгва и на световното турне „Forget Tomorrow World Tour“. Наред с датите, обявени за САЩ и Канада, артистът ще зарадва и почитателите си в Европа в няколко избрани градове.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини