Intelligent Music Project споделиха песен на български език

Преди седмица Intelliget Music Project обявиха осмия си студиен албум „Miracles Beyond“ и споделиха и първия сингъл от него „Shine For You“. Сега супергрупата основана от д-р Милен Врабевски сподели и българска версия на песента - „Блестя за теб“, която можете да чуете по-долу.

Официалната премиера на албума „Miracles Beyond“ ше бъде на 15 май във варненския клуб The Brick Port, a специален гост на концерт ще бъде Ричард Грисман.

„Изключително щастлив и горд съм, че съвсем скоро ще можем да представим пред всички наши почитатели осмия си албум и то отново в един впечатляващ състав! Да имам всички тези огромни музиканти зад гърба си, е истинско богатство и удоволствие. Саймън е с нас за 6-ти път, за Джо това е за 4-ти албум, за Джон Пейн е пети. Постоянносто присъствие на тези хора в албумите ни показа, че това, което правим си струва!", споделя създателят, продуцент и автор на огромна част от музиката на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Любопитно за албума е, че за втори пореден път д-р Врабевски дава възможност на групата да пише песни заедно с него. Такъв е случаят и с първия сингъл от „Miracles Beyond“, чийто автори за Бисер Иванов и Славин Славчев.

Източник: zrock.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини