6 души са арестувани за наркотици в Хасковско

Шестима души са арестувани за дрога в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Криминалисти от управлението в Димитровград задържаха 26-годишен, държащ в дома си наркотици. Вчера полицаи са проверили жилището му на улица „Десета“, откъдето иззели 235 свивки и пликчета с тегло 464 грама марихуана, 112 пликчета с тегло 69 грама метамфетамин и 2 електронни везни. Мярката на познайника на полицията е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

„Компания“ в ареста му е правил и 39-годишен от Велико Търново, спрян в село Радиево с леката си кола „БМВ“. В автомобила служителите открили 10 грама марихуана.

По същото време в Хасково и Харманли са били отведени трима души, също държали в себе си дрога. Двама харманлийци на 37 г. и 23 г. и хасковлийка на 27 г. са задържани до 24 часа с по грам дрога в себе си. Те са били проверени в родните си градове. Момичето държало хашиш, а момчетата – марихуана и бяло кристално вещество.

В свиленградското управление е отведен вчера 31-годишен, в когото при обиск и последващо претърсване в дома му на улица „Александър Кипров“ са намерени 1,6 грама кокаин, 1,6 грама метамфетамин и 1,2 грама марихуана, потвърдени с полеви наркотест. Момчето е задържано по стартиралото бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини