Жената с най-божествено тяло: Ел Макферсън на 60

Изображение 1 от 3

    Божествената Ел Макферсън е родена на 29 март 1964 година. Австралийската манекенка получи прякора Тялото още в началото на нейната кариера, но десетилетия по-късно тя доказа, че няма по-достойна за него.

    Истинското ѝ име е Еленор Гол. Ел е родена в Сидни и е дъщеря на австралийски милионер. След развода на родителите ѝ тя е отгледана от своята майка. Високата и слабичка Ел спечелва славата си, след като е избрана да представи бански костюми в известно модно списание. През 1986 г. тя се появява на корицата на списание „Тайм”.

    В интервю тя споделя, че като малка въобще не е харесвала как изглежда . „Бях само гърди, крака и коса” – споделя манекенката, но все пак стандартите и изискванията се променят с времето и ето че днес, въпреки че е на 54 години, Ел е сред жените с най-съвършени тела.

    Дебютът ѝ в киното е „Сирена”. С него тя си спечелва световна слава. Участва още във филма „Батман и Робин”, а останалите ѝ изяви в киното са в сериали като „Женски работи”, „Щастливо попадение”, „Приятели“ и други.

    Макферсън се доказва и като добра бизнесдама. Тя създава печеливша компания за бельо в Австралия.
     

    Източник: dariknews.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини