Пламна пещта в „Пещите“ в Хасково, пожар избухна в стар магазин

    Два пожара избухнаха в Хасковска област днес следобед.

    Единият инцидент бе в ресторант „Пещите“ край булевард „Раковски“ в Хасково. Сигналът за пожара е подаден на спешния телефон 112 около около 16 часа днес. На място бяха изпратени екипи на противопожарната служба за потушаване на пламъците. По първоначална информация се е запалила пещта в заведението. Отвън на сградата не се виждаше пушек, но имаше силна миризма на обгоряло.

    На място пристигна полицейски екип за изясняване на случая. Дойдоха и медици, но не се наложи тяхната намеса, тъй като няма пострадали хора.

    Предстои да се уточни причината за пожара.

    Малко по-рано, в 15:34 часа днес е подаден и сигнал за пожар в стария магазин в минералбанското село Сираково, съобщиха от противопожарната служба. На място са изпратени два спасителни екипа.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ти
      Тираджия
      86 -2
      17:48, 1 апр 2024
      Общината и пътна полиция да сложат мантинели по целия тротоар, че гладни съграждани спират масово до това заведение, слизат от колите и минават междудруги МПС с риск за живота. Стават задръствания. Два пъти дневно да мине полицията и кочана с фишове ще свърши поради нарушители.
      • До
        До като
        71 -3
        18:11, 1 апр 2024
        Си плащат някои-няма как да стане! Аз не вярвам Полицаите да са кьорави,чадъра от къде идва?
    • 2
      Нормално е да пламне пещта на ,,Пещите",не може само експлоатация иска и почистване от събралите се нагар и мазнини по отдушниците и скарите им.
    • 3
      Пр
      Прометей
      63 -5
      21:05, 1 апр 2024
      Алчните пуми искат само печалба , бул . Раковски пред " пещите" се е превърнал в паркинг за клиентите им . Измекярите от МВР то се правят на ударени и не глобяват пред пещите за разлика от други места в Хасково.
    • 4
      Гр
      гражданин от селата
      32 -3
      23:08, 1 апр 2024
      Нормално ли е пътя Хасково-Болярово да е морга?!Ерол никой не го закача.От 4 ленти път само 2 се използват.Постоянно някой прави обратни завой на забранено.Това докога ще продължи?Къде са тези институции-пътя целия е в масла освен,че спрял,по-скоро разтоварил колите,трошки.
      Здравко ще си поправи грешките,ще почисти и възстанови дейността си.На него завиждате,но на Ерол боклуците не ви пречат.Но на мен ми пречат, не само на мен.Грозна картинка!!!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини